Thursday, October 25, 2012

La Serra to host benefit for Starlight Foundation


Le Serre will hold it's second annual Over the Moon cocktail party and reception on Thursday, November 1 to benefit the Starlight Foundation. Festivities are scheduled to kick off at 5:30 p.m. with tickets currently on sale for $85. Proceeds from the evening will go to helping the local chapter of the Starlight Foundation, a group that provides services to Capital Region families with children suffering from chronic and life-threatening diseases.

The evening will include an open bar for beer, wine, and a special cocktail, prizes including performance tickets and sports memorabilia, a variety of hors d'oeuvres, and cupcakes provided by Coccadots.

La Serre is located in Downtown Albany at 14 Green Street.


2 comments:

  1. Personally.I love reading an article like this. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he enjoyed it as well!.

    https://capitalbillpay.com/

    ReplyDelete
  2. Mái tóc đẹp luôn là niềm ao ước của các chị em phụ nữ. Nên các chị em luôn tìm cách dưỡng cho mình mái tóc dài óng mượt chắc khỏe vói nhiều phương pháp khác nhau. Và một trong phương pháp cách giúp tóc nhanh dài mà các chị em hay sử dụng tới là sử dụng dầu dừa để dưỡng và ảo vệ mái tóc hiệu quả. Khi nói đến dầu dừa chắc hẳn các chị em đều biết đến những công dụng tuyệt vời mà nó mang lại chẳn hàng như cách dưỡng da hay là ủ tóc dầu dừa. Dầu dừa chứa nhiều nguyên liệu dinh dưỡng giúp mái tóc của bạn chắc khỏe và bóng mượt. Với phương pháp dưỡng tóc bằng dầu dừa này bạn có thể dễ dàng dưỡng mái tóc của mình tại nhà. Khi đã có mái tóc đẹp bạn có thể tự tạo cho mình kieu toc dep đơn giản trong các buổi tiệt giúp bạn thay đổi phong cách với mái tóc mà không sợ ảnh hưởng gì đến độ hư tổn của tóc. Bạn hoàn toàn yên tâm khi đã có dầu dừa.

    ReplyDelete